Onze visie

Wij willen leven in een wereld zonder verpakkingen. Geen plastic verpakkingen die we weggooien na slechts één keer gebruikt te hebben. We weten allemaal dat we onze planeet voortdurend vervuilen met grote hoeveelheden verpakkingsafval maar we handelen er niet naar. Wij willen milieuvriendelijk boodschappen doen gemakkelijk maken. Daarom leveren wij boodschappen verpakkingsvrij, door ze in glazen potten bij u thuis bezorgen én weer op te halen. Precies zoals de melkboer dat vroeger deed: een gevulde fles melk en hij nam je lege flessen weer mee terug.


‘Ecovenience’ noemen wij dat: milieuvriendelijk en gemak gecombineerd!

Wie we zijn

 
Wij zijn Max, Jouri, Silvio en Martijn, vier ondernemers die graag problemen oplossen. Wij zagen het probleem dat de doorsnee Nederlander graag zonder verpakkingen zou willen leven, maar moeite heeft om dit op een gemakkelijke manier te realiseren. Het is onze persoonlijke missie geworden om dit probleem op te lossen. Wij willen milieuvriendelijkheid en gemak samenbrengen.
 
Als ondernemers willen we jou, de consument, zo goed mogelijk bedienen. Mis je producten of heb je tips, op- of aanmerkingen over onze service? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier of stuur ons een whatsapp of mail!

puurbezorgd@gmail.com
0636301265